spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Eigenaardig arrow Verbindingsblok Informatie avond
Verbindingsblok Informatie avond
Thursday, 25 October 2007

Op vrijdag 9 november houden wij, de krakers en huurders uit het “Verbinding” blok, een informatie avond over onze huiseigenaar Eigen Haard. deze zal om 19:00 beginnen met eten voor donatie en om 20:00 beginnen de sprekers. 

 

 

We zijn het nog steeds zat! Kraken en woonstrijd gaan door!

 

Op vrijdag 9 november houden wij, de krakers en huurders uit het “Verbinding” blok, een informatie avond over onze huiseigenaar Eigen Haard. Dit vanwege onze zorg en ongenoegen over hun woonbeleid. Eigen Haard wil het huizen blok in de Verbindingstraat slopen en daar luxe koopwoningen realiseren. Het betreft hier 30 sociale huurwoningen en wat zij er voor terug willen plaatsen zijn 24 luxe koop woningen. Alsof er in Amsterdam nog niet genoeg sociale huur woningen zijn verkocht!
Op de informatie avond willen we het gaan hebben over ons blok, de veranderde functie van woningbouw verenigingen en het verzet van huurders en krakers hiertegen. Er zullen verschillende sprekers komen o.a.:

Henk Jan Kuipers, oud-bewoner Verbindingstraat en nu werkzaam bij het
Stedelijk Bureau Wijksteunpunt Wonen
Tjerk Dalhuisen, Huurders Vereniging de pijp
Herre, huurders commissie Verbindingstraat

Bij deze zijn jullie uitgenodigd voor de informatie avond. Deze vind plaats in buurtcafe “Eigenaardig”, hoek Rustenburgerstraat-Verbindingstraat, en begint om 20:00 uur. Vanaf 19:00 uur is er eten voor donatie. Hopelijk tot dan!
 
< Prev   Next >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
 
Free media access for all
download components joomla modules free joomla templates